Aktuelt

Kammerkoret Hymnia søger nye sangere

 

 

 

Hymnia optager nye sangere!

 

 

 

 

 

1 sopran – 1 tenor – 1 bas

 

 

 

Kammerkoret Hymnia søger 1 sopran, 1 tenor og 1 bas til fast plads i koret; derudover søger vi assistenter til alle stemmegrupper.

 

 

 

Vi forventer at du har korerfaring og er dygtig til at læse noder – og at du ligesom os har forkærlighed for det mere udfordrende repertoire. Vi kan tilbyde et højt kunstnerisk niveau i kombination med en afslappet atmosfære og sommerture hvert år, ofte med deltagelse i korkonkurrencer.

 

Vores kommende projekter byder primært på musik af nulevende danske komponister, med hvem vi har lang tradition for at samarbejde om tilblivelsen af musikken, og i 2019 planlægger vi et stort projekt med en håndfuld værker, som vi har bestilt hos tidens fremmeste korkomponister i ind- og udland. Som en del af dette projekt rejser vi til Firenze i sommeren 2019.

 

 

Vi holder prøve i centrum af København hver onsdag kl. 19-22 under ledelse af vores dirigent, Flemming Windekilde, som har stået i spidsen for koret siden dets stiftelse i 1983; du kan læse mere om koret på vores hjemmeside: www.hymnia.dk.

 

Kontakt vores formand, Lise Melbye, på formand@hymnia.dk for at aftale en foresyngning.

 

 

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!